Om Hedin US Motor

Den legendariska Ford F-150 är den pickup som dominerat segmentet i världen i mer än fyrtio år. Trots det har F-150 aldrig tidigare varit officiellt marknadsförd i Europa. Fram tills nu.
 
Sedan 2022 är Hedin US Motor utsedd till importör och distributör av Ford F-150 för alla europeiska länder. Den europeiska debuten av världens mest sålda pick-up startade i Sverige, Tyskland, Nederländerna och Estland med fler marknader på gång.
 
Hedin US Motor är ett helägt dotterbolag till Hedin Mobility Group, en av Europas största mobilitetsleverantörer med ca 12 000 anställda och verksamhet i 14 länder.
 

Vad vi erbjuder

Förr var den som ville köra en F-150 i Europa hänvisad till privatimport. Att nu i stället kunna köpa bilen genom officiella återförsäljare gör både bilköpet och bilägandet tryggare och enklare. Vi kan därför med stolthet säga att vi är med och skriver historia. Tillsammans med våra 37 återförsäljare erbjuder vi en helhetslösning för våra produkter och tillbehör som tidigare varit svårt att tillgå i Europa.
 

Ford F-150 idag

Ford F-150 är pickupernas pickup. Tack vare framgångsrik försäljning i USA och Kanada är F-150 världens mest sålda pickup.

 

F-150 är byggd för att vara en tålig arbetshäst som tål att sättas på prov. Bland annat sticker drag- och lastkapaciteten ut i jämförelse med andra konkurrenter, och kompromisslös kraft, intelligenta funktioner och design gör F-150 till en bil som täcker alla behov. Tack vare kupéutrymmet, som enkelt mäter sig med även den rymligaste suven, är den både kombi och lastbil, samtidigt.
Ford har gjort sig kända för avancerad och modern förarassistansutrustning och F-150 är inget undantag, med funktioner som hjälper dig när du bogserar, byter körfält eller kopplar på en släpvagn.
 

Ford F-150 genom tiden

Ford F-150 är inte bara en pickup – det är en legend. Med en historia som sträcker sig över sju decennier har den erövrat hjärtan och vägar över hela världen. Följ med på en färd genom tiden och utforska F-150:s otroliga resa.
 
Läs historien om Ford F-150 


Sagt om Ford F-150 

”För vår verksamhet är det avgörande att ha fordon som klarar av att transportera stora mängder byggmaterial till våra arbetsplatser. F-150 passar perfekt för oss med sin lastkapacitet och stabila prestanda” – Arthur Andersson, Kode Plåt
 
”För den som behöver en allroundbil som klarar allt är Ford F-150 Raptor kanske det enda valet. Bilen har enorma utrymmen, både på flaket och inne i kupén med generösa fram- och baksäten” – CarUp.se
 
”Den här bilen är extrem på många sätt. Framför allt är den extremt flexibel. Den är en komfortabel och riktigt rymlig långfärdsbil med ett baksäte som klarar riktigt långa ben och passagerare i höghatt. Den är överlägsen de flesta andra bilar vid terrängkörning” – Livsstilsbilar.se
 

Bli återförsäljare

Idag säljs F-150 i Sverige av Brandt Bil, Carstedts Bil, Hedin Bil, Holmgrens Bil och Råbergs Bil med sammanlagt 37 Fordanläggningar.
Vill du också bli återförsäljare av den ikoniska F-150? Kontakta oss! Vi letar ständigt efter nya återförsäljare för att tillgängliggöra F-150 i hela Europa.


Bli återförsäljare