Tävla och vinn en F-150

Vinn en Ford F-150 med Texas Longhorn! Läs mer

Tävla & vinn en Ford F-150

TEXAS LONGHORN BBQ BLOCK PARTY

Texas Longhorn firar 30 år i Sverige, och Ford F-150 är med på festen! För att fira denna milstolpe vill vi ge tillbaka till de gäster som har hjälpt till att förverkliga Philips dröm genom att lotta ut en Ford F-150 pickup-truck värd över 1 miljon kronor (!!!).

För tre årtionden sedan öppnade den omtyckta restaurangen Texas Longhorn sina dörrar för första gången i Sverige på Sankt Paulsgatan 4A i Stockholm. Detta är något som vi på Ford F-150 naturligtvis vill fira tillsammans med dem genom att delta i Texas Longhorn BBQ Block Party! Det är en härlig roadshow som sprider grilldoft och glädje och kommer att göra 25 stopp runt om i landet.

Vi bjuder på läcker BBQ rakt från grillen och svalkande drycker. Delta i våra exklusiva tävlingar och få chansen att vinna fina priser. Våra experter kommer att finnas på plats för att besvara alla dina frågor om våra fordon och andra ämnen som intresserar dig. Det bästa av allt? Entrén är helt gratis! Så ta med dig alla dina vänner och familjemedlemmar och kom och fira med oss!

Platser och datum

Bromma 18 maj
Eskilstuna 24 maj 
Eskilstuna 25 maj
Älvsjö 31 maj
Sweden Rock Festival 5-8 juni
Haninge 15 juni
Östersund 28-30 juni
Tyresövallen 6 juli
Hammarby Sjöstad 17 juli
Karlstad 20 juli
Växjö 27 juli
Falun 3 augusti
Bromma 17 augusti
Sollentuna 24 augusti
Uppsala 25 augusti
Kalmar 30-31 augusti
Halmstad 6-7 september
Göteborg 14 september
Örebro 21 september
Täby 27 september
Kanalgatan Malmö 28 september
Flemminggatan 5 oktober

Tävla om en Ford F-150 tillsammans med Texas Longhorn

För att vinna trucken måste du spendera 250 kronor på en Texas Longhorn-restaurang. Vid ett köp över 250 kronor får du en kupong med en QR-kod som du skannar för att komma till vår tävlingssida där du registrerar dig med dina personuppgifter samt kvittonummer från ditt köp. Under tävlingsperioden kan du äta flera gånger på någon av våra Texas Longhorn-restauranger och samla kuponger för att öka dina vinstchanser. Ju fler besök, desto större chans att vinna. Du kan också samla kuponger genom att köpa våra detaljhandelsprodukter under våra Texas Longhorn-butiksdemoevent som vi kommer att ha på utvalda matbutiker runt om i Sverige. Ju fler Texas Longhorn-produkter du köper under ett Texas Longhorn-butiksdemoevent, desto större chans har du att vinna.
 
Tävlingen pågår fram till den 13 oktober 2024. Lottningen av vinnaren kommer att genomföras mellan den 14 oktober 2024 och den 27 oktober 2024.
 
GOOD LUCK!!
 
Besök tavling.texaslonghorn.se för mer information om tävlingen.

Boka provkörning och få ett presentkort värt 200 kr!

Ta chansen att boka en provkörning av en Ford F-150 och få ett presentkort värt 200 kr till en valfri Texas Longhorn-restaurang!

Upplev spänningen bakom ratten på världens mest sålda pickup samtidigt som du ser fram emot en minst lika legendarisk BBQ-upplevelse på Sveriges bästa BBQ-restaurang. Erbjudandet är giltigt från dagen då vår roadshow når din stad eller stadsdel och under de kommande två veckorna.

Weber smokefire på köpet!

För en begränsad tid kan du köpa en Ford F-150 och få en Weber SmokeFire på köpet, värd 22 000 kr! Njut av både skön körning och härliga BBQ-stunder med familj och vänner hemma i trädgården. Erbjudandet gäller under samma period som vår kampanj och ger dig både äventyr och smakupplevelser.